Logisztika

logisztika1Cégünk megbízható, pontos és gyors fuvarszervezést vállal, mely kiegészül még a szállítmánybiztosítás teljes körű ügyintézésével, ill. vámügyintézéssel (akár Európai kikötő, akár belföldi). A légi szállítmányozási feladat teljesítését az egész világra kiterjedő hálózati partnereink segítségével rugalmasan és megadott határidőre végezzük. Szolgáltatásunkat vállaljuk mind a háztól-házig, mind a reptértől-reptérig történő kiszállítás esetén is, figyelembe véve az idő-ár tényezőt.

 

shutterstock_139673746Cégünk szakmai tapasztalatának köszönhetően a legkülönbözőbb súlyú és méretű áruk nemzetközi szállításához is optimális megoldásokat kínálunk. Amennyiben a szállítandó áru túlméretes kategóriába esik, forduljon hozzánk bizalommal.

 

 

shutterstock_38103682Kedvező feltételekkel ajánljuk szabad kapacitásainkat hűtött és/vagy fagyasztott áruk szállítására export és import viszonylatokon egyaránt. A friss és mirelit áruk minőségének megőrzésére a szállítás során is fokozottan figyelni kell. Ebben kívánunk segíteni meglévő és leendő partnereinknek egyaránt.